Árazásunk

Rendszeres és egyszeri takarítás is megrendelhető, tavaly elindítottuk kárpittisztítási szolgáltatásunkat, 2023-tól pedig az ózonos fertőtlenítés is bekerül kiegészítő szolgáltatásaink közé.

Takarítási árazásunk alapvetően óradíj alapú, hiszen a takarítás időtartama függ az ingatlan adottságaitól, berendezésétől és az azt lakók, használók szokásaitól és természetesen a megrendelő igényeitől. Azonban fontos kihangsúlyozni, hogy takarítóink egyszerre agilisak és alaposak, a munka és a végeredmény minősége mellett a hatékonyságot is mindig szem előtt tartják. Emellett a nagyon magas minőségű tisztítószereket is mi biztosítjuk, az óradíj keretében!

Az első vagy egyszeri takarítási alkalom minden esetben órabér alapon kerül elszámolásra, mely nettó 4000-6000 Ft/óra* A kárpittisztításra vonatkozó árakat egyedileg kalkuláljuk a tisztítandó felületek minőségének és állapotának ismeretében, a takarítandó bútorok és szőnyegek darabszáma illetve mérete alapján. A takarítási, tisztítási díjhoz hozzáadódik a kiszállási díj­, mely függ az ingatlan elhelyezkedésétől, megközelíthetőségétől és a megrendelt szolgáltatásoktól. Kérje egyedi ajánlatunkat!

*A pontos óradíj egyedileg a takarítási körülmények és feladatok ismeretében kerülnek meghatározásra, ezért kérjük, minél több információt adjanak meg ajánlatkérésüknél!  Nagyobb megbízások esetén van lehetőségünk megrendelőink számára kedvezményt biztosítani.

Szolgáltatásunk jellemzői

  • Órabér alapú díjkalkuláció

  • A megrendelő igényeinek megfelelő, egyedi ajánlatok

  • Méltányos összegű kiszállási díj

  • Hatékony, alapos és megbízható munkavégzés

  • Speciális és profi tisztítószerek alkalmazásának lehetősége

  • Fix összegű szolgáltatási díj lehetősége rendszeres takarítás esetén

  • Hűségakciók és törzsvásárlói kedvezmények

  • Nekünk ugyanaz fontos mint Önnek: a minőségi otthon megteremtése.

* A kiszállás az 5., 6., 7. és 8. kerület körúton belüli részére díjmentes. Az 6., 7. és 8. kerület körúton kívüli részére, a 9. kerület belső és középső részeire, a 13. kerület újlipótvárosi részére, illetve az 1. kerületbe és a 2. és 11. legbelső részeire a kiszállási díj nettó 1500 Ft. A 9. és a 13. kerület külső városrészeibe, valamint a 3., 10., 11. és 14. belső, tömegközlekedéssel jól megközelíthető részeire nettó 2000 Ft. A 4., 12., 15., 18., 19. és 20. kerületekbe a kiszállási díj egységesen nettó 2500 Ft, a 17, 22. és 23. kerületekbe pedig nettó 3000 Ft. A fel nem sorolt budapesti területekre a kiszállási díj nettó 2500-3000 Ft között változik a megközelíthetőség függvényében. A budapesti agglomerációba is vállalunk kiszállást, egyedileg kalkulált kiszállási díjért. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért elégedne meg kevesebbel